Tarragona 1988

Influenciada per la música des de ben petita pel seu avi matern, comença els estudis de flauta travessera a l’Escola Municipal de Música de Tarragona quan tenia 8 anys amb la professora Núria Ortoneda, més endavant cursa el Grau Professional a l’Escola i Conservatori de la Diputació de Tarragona amb el professor Robert Sirvent.

Intèrpret de la flauta travessera per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) des del 2016, moment en el que obté el títol sota la direcció del professor Albert Mora.

Percussionista corporal formada a nivell nacional (mètode SSM) i internacional (IBMF Paris 2016, IBMmF Athens 2017, Body Rhythm Hamburg 2018, 2019 i 2021); els seus referents i principals influències són: Santi Serratosa, Anna Llombart, Jep Meléndez, Keith Terry i Peter Stavrum Nielsen.

Interessada en conèixer el món de la improvisació, ha cursat el postgrau de la formació del professorat de la metodologia IEM (Institut d’Educació Musical) al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Emilio Molina així com s’ha interessat pel món de les músiques karnàtiques a l’estudiar amb Rafael Reina i pel jazz amb formació al Taller de Músics de Barcelona. Actualment, està cursant el màster d’interpretació del flamenco per a flauta travessera a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili (URV), creu en la música a nivell holístic on interpretació, pedagogia i teràpia formen un tot.

Els grups amb els que ha treballat i que l’han acompanyat en la seva evolució són el quintet de vent Monart, la banda de percussió corporal SSM Big Hand i l’espectacle de claqué i percussió corporal “La Gran Fuga”. És membre de Naisa duo així com col·labora en altres agrupacions de música de cambra.

 

 

Agenda

Chamber Jazz Orchestra – Itàlia

Concert

Data: 4 de setembre del 2022

 • Nom: Pierfrancesco Ceregioli Chamber Jazz Orchestra
 • Sala: Note Nella Quiete - Concerti A Villa Spada (Treia)
 • Hora:21h
[+] info

Reportatge a Empordà TV

New

Data: 31 d'agost del 2022

 • Nom: Naisa duo actua al Festival de Guitarra del Mediterrani
[+] info

Entrevista al Setmanari Empordà

New

Data: 30 d'agost del 2022

 • Nom: Naisa Duo desplega el seu particular univers musical a la Basílica de Castelló
[+] info

Mediterranean Guitar Festival – Castelló d’Empúries i Sitges

Concert

Data: 30 d'agost i 6 de setembre

 • Nom: Mediterranean Guitar Festival
[+] info

Proto Fest – Tortosa

New

Data: 30 de juliol del 2022

 • Nom: Tallers de percussió corporal per a tots els públics
 • Sala: Proto Fest
 • Hora:10h - 14h
[+] info

T((e))MA. XX Festival Creativitat Musical

New

Data: del 18 al 22 de juliol

 • Nom: Tallers de percussió corporal per a nens/es i adults.
 • Sala: Tallers Musicals d'Avinyó
[+] info